PRIMARIA COMUNEI GURASADA

Judetul Hunedoara

    Stimati locuitori ai comunei Gurasada,

    Misiunea noastra, a administratiei publice locale, este de a asigura, locuitorilor comunei Gurasada servicii publice eficiente si de calitate, in conditii de reala transparenta si cu implicarea cetatenilor in luarea deciziilor.
    Fiecare generatie isi are propriile provocari, dar si responsabilitatea de a crea o societate durabila. Trebuie sa asiguram generatiilor care ne vor urma posibilitatea de a se bucura de conditii care sa le asigure confortul pentru o viata plina de satisfactii.
    Aceasta lucrare trebuie sa stea la baza guvernarii locale in procesul prin care autoritatea locala, in parteneriat cu toate sectoarele comunitatii, va intocmi planuri realiste de actiune care sa stea la baza dezvoltarii comunei. Strategia propune un model de dezvoltare economica care sa sustina rezolvarea problemelor sociale, precum si  exploatarea rationala a resurselor,  protejarea mediului inconjurator si folosirea tuturor oportunitatilor locale.
    Una din caracteristicile comunitatii din Gurasada este aceea ca este deschisa catre schimbare si prezinta abilitatea de a urma noi initiative.
    Implementand impreuna Strategia de Dezvoltare a comunei Gurasada 2007 - 2013 vom da cetatenilor acestei comune posibilitatea de a-si aduce contributia la cresterea gradului de bunastare, de a se implica in deciziile majore si de a fi actori activi in parcursul dinamic al vietii comunei noastre.

    Sta in puterea noastra, a tuturor, sa realizam acest lucru!                                  Silviu NAN,
                            Primarul comunei Gurasada